Make your own free website on Tripod.com

Chyna's hoekje

Home
Over mezelf
Nog meer over mezelf
Mijn familie
Mijn vrienden
Tweety
Galerij
Waar vind je me?
Gedichten
Mijn gastenboek
Mijn vrienden

Het beginnen er al veel te worden, vind ik :-)

Hier ben ik met mijn vrienden.
 
 
Saar, wella en sandra.
Dit zijn drie vrouwen waarmee ik héél goed overweg kan. Ik kan met hen heel hard lachen maar ook een serieus gesprek voeren. Saar, wella, sandra. dit tekstje is speciaal voor jullie, lief hé ;-)
 
 
coco_brice
Met hem kan je lachen en plezier maken, maar hij maakt af en toe wel tijd om een serieus gesprek te voeren ook :-)
 
druppel of drupje
Hij heeft ook altijd zin in een grapje. Maar eveneens zoals de voorgaande persoon kan hij ook altijd een serieus gesprek voeren.
 
lipstick212(v)
Een toffe vrouw die meestal aanwezig is op de chat. Zij is echt een leuke vrouw.
 

pinklady.gif

mams
Mams is ons luisterend oortje op de chat. Als je problemen hebt kan je altijd bij haar terecht. Gegarandeerd dat zij u verder zal helpen. Zij maakt eveneens wel eens graag een grapje.
 
sea girl
Sea is een toffe en leuke vrouw die ook vrij regelmatig op de chat komt. Ze heeft echter wel problemen met haar pc. Maar in oktober is dit opgelost want dan heeft ze een nieuwe. Ook al is haar pc een beetje trager nu, ze is en blijft een sympathieke vrouw.
 
labush
Dit is een vriendelijke man, die ik eigenlijk nog niet zolang ken maar ik toch beschouw als mijn vriend. Hij is tof om mee te praten en met hem kan je ook altijd een grapje maken.
Een tijdje geleden geraakte hij tot zijn grote spijt niet meer op de chat maar natuurlijk heb ik een vriend in nood geholpen. :-)
 
line
Line is dus mijn chatzusje, hihihihi. Zij is nog een jong meisje en echt een hele toffe. Met haar heb ik ook altijd boordevol plezier en ik hoop dat zo te houden.

Natuurlijk heb ik nog meer vrienden en voor deze vrienden héél veel kusjes van mij. Ik vergeet jullie niet maar het is een beetje moeilijk om al mijn vrienden hier te vermelden dus hiermee wil ik zeggen dat jullie ook nog altijd een plaatsje hebben in mijn hart ;-)